Северна Корея предупреди, че никога няма да толерира критиките на

...
Северна Корея предупреди, че никога няма да толерира критиките на
Коментари Харесай

Северна Корея е категорична, че няма да търпи критики към ядрената си програма

Северна Корея предизвести, че " в никакъв случай няма да толерира " рецензиите на Съединени американски щати към нуклеарната си стратегия, наричайки Вашингтон " крал на разпространяването на нуклеарни оръжия " , оповестява организация Ройтерс. КНДР съобщи, че няма да разреши никакво посягане върху нейните суверенни права.

Северна Корея организира ракетни проби с невиждано движение тази година и интернационалните специалисти считат, че приготвя седмия си нуклеарен опит, първият от 2017 година

Постоянната задача на КНДР в Организация на обединените нации разгласява изказване, когато дипломати се събраха в Ню Йорк за едномесечна конференция на Организация на обединените нации за обзор на Договора за неразпространение на нуклеарните оръжия (ДНЯО).

Държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен сподели по време на срещата, че Северна Корея " продължава да уголемява своята противозаконна нуклеарна стратегия " и " се готви да организира седмия си нуклеарен опит ".

" Това е пикът на оживените обвинявания, че Съединените щати упрекват нечии " нуклеарни закани ", като се има поради фактът, че те са кралят на разпространяването на нуклеарни оръжия ", се споделя в изказването на Северна Корея.

Северна Корея също по този начин разгласи, че се е отдръпнала от контракта за неразпространение на оръжия преди доста време, тъй че никой няма право да накърнява правото на страната на самозащита.

" Ние в никакъв случай няма да толерираме какъвто и да е опит от страна на Съединени американски щати и техните сервилни сили да упрекват безпричинно нашата страна и да посегнат на нашите суверенни права и национални ползи ", се споделя в изказването на КНДР.
 Ким Чен-ун: Готови сме на нуклеарна война със Съединени американски щати
Ким Чен-ун: Готови сме на нуклеарна война със Съединени американски щати

Твърда позиция на Северна Корея
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР