Северна Корея потвърди днес, че закрива някои свои посолства в

...
Северна Корея потвърди днес, че закрива някои свои посолства в
Коментари Харесай

Северна Корея потвърждава закриването на някои свои посолства по света

Северна Корея удостовери през днешния ден, че закрива някои свои посолства в чужбина. Според страната задачата е да " пренареди дейно своя дипломатически потенциал " , оповестява " Ройтерс ". Говорител на севернокорейското външно министерство удостовери в мнения на уеб страницата на министерството, че някои задачи се затварят, като добави, че се отварят нови.

Северна Корея е подготвена да затвори над 10 свои посолства, в това число такива в Испания, Хонконг и няколко страни в Африка, като съгласно медийни отчети и анализатори, се чака да затвори близо 25% от задачите си по света.

" Извършваме интервенции за евакуиране и определяне на дипломатически задачи в сходство с изменящата се световна среда и националната външна политика ", сподели представителят, като назова това естествена активност, без да дава други детайлности.
 Северна Корея затваря посолствата си в Ангола и Уганда
Северна Корея затваря посолствата си в Ангола и Уганда

Според министерството на обединяването на Южна Корея повода е липса на средства

Според Южна Корея ходът демонстрира, че Северът изпитва усложнения поради глобите.

Северна Корея е изправена пред обширни наказания поради своите нуклеарни и ракетни стратегии. Страната съумява да поддържа бизнес връзки и другарски дипломатически връзки с намаляващ брой страни.

Мисиите на Северна Корея от време на време са взели участие в противозаконни действия, съгласно наблюдаващи на интернационалните наказания, с цел да съберат пари в брой, като задачата е да финансират своите интервенции и да ги изпратят назад в Пхенян.
 Южна Корея: КНДР е доставила на Русия повече от милион снаряда
Южна Корея: КНДР е доставила на Русия повече от милион снаряда

Според разбор това ще бъде задоволително за към два месеца война
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР