Северна Корея отправи яростно предупреждение към Щатите. То е да

...
Северна Корея отправи яростно предупреждение към Щатите. То е да
Коментари Харесай

Северна Корея с яростна заплаха към САЩ: Май искате да преживеете нещо, от което ще ви се изправи косата

Северна Корея насочи гневно предизвестие към Щатите. То е да не се бъркат в връзките сред Северна и Южна Корея, в случай че желаят идните президентски избори в Съединени американски щати да преминат безпрепятствено.

Предупреждението пристигна, откакто американският Държавен департамент разгласи, че е отчаян от това, че Северна Корея е прекъснала горещата линия за връзка с Южна Корея.

Не е ясно какво би направила Северна Корея, с цел да сътвори проблеми на акцията по преизбиране на Доналд Тръмп или да наруши президентските избори, споделят анализатори. Те допълват, че в случай че има провокация, това може да сплоти хората към сегашния държавен глава на Съединени американски щати.

" Ако Съединени американски щати си наврат носа в делата на другите с лекомислени забележки, вместо да се грижат за вътрешните си каузи във време, в което тяхната политическа обстановка е във допустимо най-голямата неразбория, то това може да докара до неприятни неща, с които мъчно ще могат да се оправят ", уточни Куо Джон Гун, общоприет шеф на дирекцията за въпросите, свързани със Съединени американски щати, към севернокорейското външно ведомство.

" Съединени американски щати би трябвало да си държат езика зад зъбите и да си гледат личните си вътрешни проблеми, в случай че не желаят да преживеят нещо, от което ще им се изправи косата ", добави той. " Това би било добре освен за американските ползи, само че също и за гладкото протичане на идните президентски избори ", добави севернокорейският посланик.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР