Северна Корея отхвърли приетата в понеделник резолюция на Съвета за

...
Северна Корея отхвърли приетата в понеделник резолюция на Съвета за
Коментари Харесай

Северна Корея отхвърли новите санкции и заплаши с „най-ужасната болка"

Северна Корея отхвърли признатата в понеделник резолюция на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, налагаща по-строги наказания на режима в Пхенян, и съобщи, че Съединени американски щати скоро ще бъдат изправени пред „ най-ужасната болежка ", с която в миналото са се сблъсквали, съобщи Ройтерс.

„ Моята делегация осъжда най-строго и изрично отхвърля последната противозаконна резолюция на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации ", съобщи посланикът на Пхенян, Хан Тае-сонг, на конференция в Женева, отдадена на разоръжаването.

Хан Тае-сонг упрекна администрацията на Съединени американски щати, че „ разпалва политическа, икономическа и военна борба " и че е " захласната от дивата игра за прекъсване на развиването на нуклеарната мощност на Северна Корея, която към този момент е достигнала фаза на довеждане докрай ".

„ Предстоящите ограничения на Северна Корея ще накарат Съединени американски щати да претърпят най-ужасната болежка в историята си ", добави дипломатът.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР