Северна Корея обвини европейски държави в нелогично мислене“, след като

...
Северна Корея обвини европейски държави в нелогично мислене“, след като
Коментари Харесай

Пхенян: Европейците демонстрират нелогично мислене

Северна Корея упрекна европейски страни в „ нелогично мислене “, откакто те свикаха съвещание на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации при закрити порти, на което да бъдат разисквани изстрелванията на ракети от страна на режима в Пхенян, съобщи Ройтерс.

Англия, Германия, Франция, Естония и Белгия сложиха на дневен ред последните опити с балистични ракети на Северна Корея пред Съвета за сигурност на Организация на обединените нации в четвъртък, определяйки ги като провокация, която нарушава резолюциите на Обедините народи.

В понеделник Северна Корея изстреля в морето две ракети с дребен обхват, поставяйки завършек на 3-месечно мъртвило откъм ракетни проби. Севернокорейските управляващи обявиха, че изстрелванията са част от рутинни военни учения и че те са били под директното управление на водача на страната Ким Чен-ун.

„ Нелогичното мислене и софизмът на тези страни от ден на ден замязват на тези, присъщи за враждебно настроените към нас Съединени щати “, съобщи представителят на външното министерство в Пхенян в изявление пред Севернокорейската осведомителна организация КЦНА.

Той дефинира дейностите на европейските страни като „ неразумно държание, подстрекавано от Съединени американски щати “.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР