Северна Корея изстреля неизвестен снаряд, който изглежда се е разбил

...
Северна Корея изстреля неизвестен снаряд, който изглежда се е разбил
Коментари Харесай

Жалко... Северна Корея отново изстреля ракета

Северна Корея изстреля " незнаен снаряд ", който наподобява се е разрушил малко по-късно, съобщи Ройтерс, базирайки се на информация от въоръжените сили на Южна Корея, оповестена малко откакто японски медии оповестиха за хипотетичното изстрелване от притежаващия нуклеарни оръжия Север.

Предполагаемата ракета е била изстреляна от летище в покрайнините на севернокорейската столица Пхенян, се споделя в известието на министерството на защитата на Южна Корея.

Съединени американски щати и Южна Корея настояват за две наскорошни изстрелвания от това летище, че това са били проби на нова междуконтинентална балистична ракета. Северна Корея упорства, че тестванията са били за разработка на съставни елементи от разследващ спътник.

По информация от японската социална телевизия " ЕнЕйчКей " източник от японското министерство на защитата е нарекъл снаряда евентуална балистична ракета.

Тази година Северна Корея изстрелва ракети с невиждана периодичност, като на 5 март организира деветото си ракетно тестване, което беше наказано от Съединени американски щати, Южна Корея и Япония.

Миналата седмица чиновници от Съединени американски щати и Южна Корея оповестиха, че Северна Корея наподобява е почнала да възвръща някои тунели в затворения си нуклеарен полигон.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР