Северна Корея изрази готовност да преговаря със САЩ. Това е

...
Северна Корея изрази готовност да преговаря със САЩ. Това е
Коментари Харесай

КНДР готова да преговаря със САЩ

Северна Корея изрази подготвеност да договаря със Съединени американски щати .

Това е декларирал почитан севернокорейски представител пред президента на Република Корея Мун Дже-ин, оповестиха от Синия дом, представени от " Йонхап ".

В Южна Корея дойде 8-членна делегация на КНДР във връзка със закриването на Зимните олимпийски игри. Тя е водена от Ким Йон-чол, заместник-председател на централния комитет на Корейската работническа партия. Той дава отговор за връзките сред двете страни. Ким Йон-чол е провел среща с президента на Република Корея.

 Делегацията на КНДР в Южна Корея посрещната с митинги
Делегацията на КНДР в Южна Корея посрещната с митинги

Тя е водена от Ким Йон-чол

Говорителят на Синия дом разясни, че президентът Мун е подчертал, че в най-скоро време Съединени американски щати и КНДР би трябвало да проведат разговор, който да е редом на разведряването на връзките сред Южна Корея и Северна Корея и на опитите за разрешаване на проблемите на Корейския полуостров.

Севернокорейската делегация също се съгласи, че връзките сред Съединени американски щати и КНДР би трябвало да се развиват редом с връзките сред Република Корея и Северна Корея, като в това време Пхенян е подчертал, че има " задоволително " блян да се организира разговор сред Вашингтон и Пхенян, добави представителят.

Срещата е траяла към час.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР