Северна Корея е толкова слаба, че икономиката й може да

...
Северна Корея е толкова слаба, че икономиката й може да
Коментари Харесай

Сензационна вътрешна информация на дезертьор от Северна Корея обръща коренно представите за КНДР, много хора в страната ще измрат!

Северна Корея е толкоз слаба, че стопанската система й може да не издържи дълго под наложените й от Организацията на обединените народи (ООН) наказания, съобщи някогашен почитан чиновник в страната, който е дезертирал и в този момент живее в Съединени американски щати, написа profit.bg Вътрешната информация за режима на Ким Чен-ун идва на фона на по-агресивната изразителност от страна на посланика на страната в Организация на обединените нации. " Всеки миг може да избухне нуклеарна война, " съобщи Ким Ин-ньон. Северна Корея обаче може би просто блъфира.

" Не зная дали Северна Корея ще оцелее и година при актуалните наказания. Много хора ще умрат, " съобщи Ри Йон-Хо, някогашен почитан стопански чиновник в Северна Корея.

" Там няма задоволително храна ", а глобите " изцяло блокираха " търговията, споделя той, което принуждава държавното управление да изпраща десетки хиляди служащи в чужбина.

Обикновените севернокорейски семейства нямат електричество, прибавя той, до момента в който в столицата Пхенян има единствено по 3-4 часа дневно.
Ри за последно е изпратен в Далиен, Китай, където помагал с ръководството на Office 39 - загадка организация, която имала за задача да набира средства за управвляващата фамилия Ким.

Ри също по този начин получава най-висококото държавно отличие на режима. След поредност чистки обаче, в края на 2014 година той бяга от страната дружно със фамилията си и в този момент живее в региона на Вашингтон.

Дезертьорът разказва положението на родината си като много тъмно. Китай, която е най-големият търговски сътрудник на Северна Корея, е " доста смутена " от това, че севернокорейската страна не е реформирала стопанската система си, а вместо това " проси " от голямата си съседка храна, споделя Ри.

От друга страна, Ри споделя, че севернокорейски водачи са се срещали с съветския президент Владимир Путин, само че дипломацията " не се е оказала толкоз лесна, колкото се е считало. "

Ким също по този начин бил афектиран, че в никакъв случай не се е срещал с китайския президент Си Дзинпин. Си също по този начин преди време избрал да посети първо южната част от Корейския полуостров преди северната.

По време на среща с високопоставени държавни чиновници на Северна Корея, Ким Чен-ун нарекъл Си " кучи наследник ", а китайците " кучи синове, " споделя Ри, добавяйки, че имало опасения, че Китай ще " съобщи " Северна Корея.

В резултат на това построяването на връзки със Съединени американски щати е измежду главните неща, върху които се концентрира Северна Корея.
Ри оприличава войната на думи сред Ким и президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп като " спор сред дете и възрастен. "

Диктаторът счита, че в случай че получи помощ от Съединени американски щати, това ще му помогне да затвърди позициите си, тъкмо както съгласно севернокорейците съюзът със Съединени американски щати е оказал помощ на Южна Корея да просперира, споделя Ри. " Северна Корея се опасява доста от Южна Корея. "

За да се оправи с несигурността си, Северна Корея изстрелва ракета след ракета. Несъмнено, светът се тормози от възходящата нуклеарна опасност от страна на Северна Корея, а Китай неведнъж приканва за разговор. Според Ри обаче решение на казуса няма да се реализира единствено с диалози.

Когато договарят, обособените страни би трябвало да знаят какво желаят, което не важи за съответния случай, заради неналичието на съгласие от двете страни, споделя Ри.

За да реализират триумф в тази обстановка, задграничните дипломати би трябвало да схванат какво има в главата на Ким Чен-ун и да " трансформират какво мисли той. "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР