Северна Корея е предложила на Русия 100 000 доброволци във

...
Северна Корея е предложила на Русия 100 000 доброволци във
Коментари Харесай

Русия: 100 000 севернокорейски доброволци са готови да се бият за нас в конфликта

Северна Корея е предложила на Русия 100 000 " доброволци " във войната против Украйна, твърди съветската държавна телевизия, представена от БГНЕС.

" Има известия, че 100 000 севернокорейски доброволци са подготвени да дойдат и да вземат участие в спора ", сподели водещият на токшоу Игор Коротченко по съветския Канал 1, заяви " New York Post ".

Съобщението идва в миг, когато военната мощ на Русия е понижена след несполучливия ѝ опит да превземе основни елементи от Украйна, в това число столицата Киев.

Твърди се, че убитите съветски бойци са сред 15 000 и 25 000 души.

Това прави съветските загуби към 100 бойци дневно.

Коротченко също се базира на известия, че Русия е поканила севернокорейски " строители " да възстановят окупирания от Русия Донбас.

Александър Мацегора, съветският дипломат в Северна Корея, сподели в изявление през юли, че " корейските строители, които са висококвалифицирани, работливи и подготвени да работят в най-трудните условия, ще вземат участие доста съществено " в построяването на разрушената инфраструктура в Донбас.

Северна Корея беше една от дребното страни в света, които признаха за самостоятелни Донецката национална република (ДНР) и Луганската национална република (ЛНР).

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР