Северна Корея е осъществила военно учение за нанасяне на удар

...
Северна Корея е осъществила военно учение за нанасяне на удар
Коментари Харесай

Северна Корея е провела учение за нанасяне на ракетен удар на голямо разстояние

Северна Корея е осъществила военно обучение за нанасяне на удар на огромно разстояние, заяви държавната осведомителна организация КЦТА, ден откакто Южна Корея разгласи, че Пхенян е изстрелял две ракети с дребен обхват към Японско море, съобщи ДПА.

Учението било разпоредено и следено от севернокорейския водач Ким Чен-ун.

Успешните маневри за разполагане на сили и нанасяне на удар, чиято задача бе да се ревизира способността за бързо реагиране на отбранителните елементи, сподели мощта на тези елементи, които са изцяло готови да осъществят вещо всяка интервенция, означи КЦТА.

Южнокорейският единен комитет на началник-щабовете разгласи по-рано, че през вчерашния ден две изстреляни от Северна Корея ракети с дребен обхват са прелетели надлежно 420 и 270 км, преди да паднат в морето.

Резолюциите на Организация на обединените нации не разрешават на Северна Корея, направила няколко нуклеарни опита, да изстрелва балистични ракети с дребен, междинен и огромен обхват. Ако Пхенян е осъществил тестване на балистични ракети през вчерашния ден, това би било нарушаване на изискванията на Организация на обединените нации. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР