Северна Корея е на броени месеци от това да се

...
Северна Корея е на броени месеци от това да се
Коментари Харесай

Скоро: Северна Корея ще има балистични ракети с голям обсег

Северна Корея е на броени месеци от това да се снабди с потенциал да изстрелва балистични ракети с огромен обхват, предизвести френският министър на външните работи Жан-Ив Льо Дриан, представен от Ройтерс.

Тръмп: Съединени американски щати беседват със Северна Корея от 25 година, диалозите не са решението

Той прикани Китай да прояви по-голяма дипломатическа интензивност за решение на казуса.

" Ситуацията е извънредно сериозна... ние виждаме, че Северна Корея си е сложила за цел да има утре-вдругиден ракети, които да могат да транспортират нуклеарни оръжия. След няколко месеца това ще е действителност ", сподели Льо Дриан пред френското радио Ер Те Ел.

Северна Корея изстреля ракета над Япония

Той акцентира, че обстановката ще стане " избухлива ", когато Северна Корея стане способна да удари " Съединените щати и даже Европа, и сигурно Япония и Китай ".
 Стая 39, Стая 39, Това е място, което се намира в Северна Корея и се приказва, че съставлява персонален склад за валута долари и евро, на водача на страната. По непотвърдена информация там има налични към 5 милиарда евро като стойност на банкноти от разнообразни валути. Смята се, че тези пари се употребяват от държавното управление на Северна Корея за противозаконни покупко-продажби с оръжия и опиати. Стая 39 се намира в постройката на ръководещата партия в Пхенян, покрай самия дом на водача Ким Чен-ун. В нея се позволяват единствено няколко индивида от партията, а достъпът й е безусловно неразрешен за външни лица. Американците считат, че оттова идват и парите за изработката на нуклеарно оръжие. БГНЕС
Необходимо е да се направи всичко допустимо за гарантиране на използването на най-новите наказания, наложени на Северна Корея от Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, акцентира Льо Дриан. Той прикани категорично Китай да съблюдава напълно наказателните ограничения.

Световни реакции след ракетното тестване на Северна Корея

Френският външен министър е разговарял през вчерашния ден с китайския си сътрудник Ван И. По тематиката Русия е извънредно обезпокоена от ситуацията със Северна Корея
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР