Северин разказал пред служебния си защитник, че купил колата два

...
Северин разказал пред служебния си защитник, че купил колата два
Коментари Харесай

Спипан с дизайнерска дрога за половин милион лева: Не ви интересува откъде е!

Северин разказал пред служебния си бранител, че купил колата два ни преди да бъде арестуван, само че не с цел да придвижва дрога

Предотвратиха контрабанда на близо 19 кг от, по този начин наречената " дизайнерска дрога ". Задържан и към този момент с повдигнато обвиняване е 45-годишен мъж, който опитал да прекара аналозите на наркотични субстанции от България в Турция на границата при Малко Търново, осведоми.

Огромното количество неразрешени субстанции е било точно прикрито в автомобила на 45-годишния обвинен Северин, който купил автомобила два дни преди да бъде арестуван. Според проверяващите той доста добре е решил по кое време тъкмо да премине границата. Направил го сега, когато митническите чиновници разменяли промените си.

Веществото дипентилон, което се приближава до метамфетамина е било прикрито в аварийна гума и в задните седалки на автомобила. Дрогата, разпределена в 19 пакета, коства близо половин милион лв..

Българска национална телевизия: Откъде е дрогата?

Северин: Не ви интересува!

Северин разказал пред служебния си бранител, че купил колата два ни преди да бъде арестуван, само че не с цел да придвижва дрога.

" Не е знаел, че има такива пакети с наркотични субстанции. Дъщеря му живее в Турция и от много време желал да отиде при дъщери си, с цел да я види ", сподели служебният му бранител Николина Андонова.

Според прокуратурата обаче, обвиненият е имал за цел да придвижи неразрешените субстанции през границата. Освен с автомобил, два дни преди пътуването, се снабдил и с паспорт.

" Съзнателно, съзнателно, помоему, целеустремено. Опитът за прекосяване на държавната граница е сбъднат по време, което промените на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Малко Търново " са се сменяли. Тоест не инцидентно е определен темпорален период, с цел да може евентуално бдителността на митническите чиновници да е по-ниска ", сподели Георги Чинев, наблюдаващ прокурор.

Окръжният съд остави за непрекъснато в ареста 45-годишния мъж. Ако бъде приет за отговорен, може да лежи в пандиза до 15 г.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР