Северин изнасилвал Виктория в продължение на час. Обезобразеното лице е

...
Северин изнасилвал Виктория в продължение на час. Обезобразеното лице е
Коментари Харесай

Северин изнасилвал Виктория в продължение на час, гаврил се е с нея по изключително извратен и брутален начин

Северин изнасилвал Виктория в продължение на час. Обезобразеното лице е от триенето на главата й в земята при гаврите, сочи съдебномедицинската експертиза.
Съвпадение на ДНК-то и кръв по дреха, открита в дома му в Русе, уличават Северин Красимиров като килъра на Маринова. Той бе задържан нощес в Германия град Щаде, за където отпътувал ден след убийството.
Преди да нападне, изнасили и убие Виктория Маринова Северин е пил алкохол цяла нощ, разгласи основният прокурор Сотир Цацаров на брифинг в Министерския съвет.
"Спонтанно нахлуване на жертвата е за полово посягане. Изключително брутално. Според мен демонстрира отклонения в характера ", сподели Цацаров.
Северин пил алкохол цяла нощ преди да стартира да дебне в храстите. Има очевидци, които са го забелязали в региона, само че няма директни очевидци на закононарушението. Преди Викория там тичала и друга жена. Когато забелязал Виктория я нападнал. Ударил я с пестник по лицето. Тренирал е бокс, разгласи Цацаров.
Носът на Виктория е строшен след удара. После Северин я завлича в храстите и стартира да се гаври с нея. Според проверяващите - по извънредно перверзен и жесток метод. Оставил натрупа в унизителна поза.
"Още първоначално от Института по логика на психиката обрисуваха профил на причинителя, който даде вярната тенденция ", сподели вътрешният министър Младен Маринов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР