Северен поток 1 и Северен поток 2 технически могат да

...
Северен поток 1 и Северен поток 2 технически могат да
Коментари Харесай

Москва: „Северен поток 1 и 2“ могат да бъдат ремонтирани, но това ще отнеме време и пари

" Северен поток 1 " и " Северен поток 2 " механически могат да бъдат ремонтирани, само че това ще отнеме доста време и пари , съобщи съветският вицепремиер Александър Новак в предаването " Москва. Кремъл. Путин ". 

На първо място Русия има намерение да обясни кой е отговорен за саботажа на тръбопроводите, доколкото Съединени американски щати, Украйна и Полша имат  интерес от това, уточни той.
" Такива произшествия не са се случвали в никакъв случай до момента. Разбира се, съществуват механически благоприятни условия за възобновяване на инфраструктурата, само че това изисква време и подобаващи средства. Сигурен съм, че ще бъдат открити подобаващи благоприятни условия ", сподели той.

" Към днешна дата на първо място е належащо да се открие кой го е направил , и сме сигурни, че някои страни, които показаха позицията си по-рано, се интересуват от това. Тогава и Съединени американски щати, и Украйна, и Полша обявиха, че " те ще създадат всичко за това тази инфраструктура да не работи ", тъй че, несъмнено, това би трябвало да бъде съществено решено ", добави Новак. 

Русия продължава да събира обстоятелства за бойкот против " Северен поток ", само че косвените доказателства сочат западна диря. Това съобщи Сергей Наришкин, шеф на Службата за външно разузнаване на Русия (СВР),   в изявление за същото предаване.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР