СЕВЕРЕН ЧАРЛЪСТЪН, Южна Каролина (AP) — снаха на Доналд Тръмп

...
СЕВЕРЕН ЧАРЛЪСТЪН, Южна Каролина (AP) — снаха на Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Лара Тръмп казва, че смята, че гласоподавателите на Републиканската партия биха искали да видят RNC да плаща съдебните такси на Доналд Тръмп

СЕВЕРЕН ЧАРЛЪСТЪН, Южна Каролина (AP) — снаха на Доналд Тръмп и персонално определен избор да помогне в управлението на Републиканския народен комитет сподели, че счита, че републиканските гласоподаватели биха подкрепили политическата организация да заплати възходящите юридически такси на някогашния президент.

Лара Тръмп сподели в сряда, до момента в който водеше акция за своя тъст преди първичните избори в Южна Каролина, че не е осведомена с разпоредбите на RNC по отношение на заплащането на правните възнаграждения на Доналд Тръмп по голям брой наказателни и цивилен каузи.

Но тя сподели, че счита, че концепцията ще получи необятна поддръжка измежду гласоподавателите на Републиканската партия, които виждат правосъдните му каузи като политическо гонене.

„ Ето за какво хората са гневни сега. И виждат офанзивите против него. Те считат, че това е офанзива освен против Доналд Тръмп, само че и против тази страна ", сподели тя. „ Така че да, мисля, че това е огромен интерес за хората, безусловно. "

В допълнение към милионите, които той е разх...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР