СЕУЛ, Южна Корея (AP) - Северна Корея каза в събота,

...
СЕУЛ, Южна Корея (AP) - Северна Корея каза в събота,
Коментари Харесай

Северна Корея твърди, че е тествала свръх голяма бойна глава на крилата ракета и нова противовъздушна ракета

СЕУЛ, Южна Корея (AP) - Северна Корея сподели в събота, че е тествала " супер огромна " бойна глава на крилата ракета и нова противовъздушна ракета в западна крайбрежна зона, защото уголемява военния потенциал в лицето на задълбочаващото се напрежение със Съединените щати и Южна Корея.

Севернокорейските държавни медии споделиха, че ракетната администрация на страната в петък е провела „ тестване на мощността ” за бойната глава, предопределена за стратегическата крилата ракета Hwasal-1 Ra-3 и тестово изстрелване на зенитната ракета Pyoljji-1-2. Той сподели, че тестванията са постигнали неуточнена „ избрана цел “.

Снимки, оповестени от формалната Корейска централна новинарска организация на Север, демонстрират минимум две ракети, изстреляни от камиони-носители на писта.

Северна Корея организира сходен набор от проби на 2 февруари, само че тогава не посочи имената на крилатата ракета или противовъздушната ракета, което демонстрира, че евентуално е отбелязал софтуерен прогрес след тестване...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР