СЕУЛ, Южна Корея (АП) — Севернокорейският лидер Ким Чен Ун

...
СЕУЛ, Южна Корея (АП) — Севернокорейският лидер Ким Чен Ун
Коментари Харесай

Ким на Северна Корея казва, че ще изстреля още 3 шпионски спътника и ще изгради още ядрени оръжия през 2024 г.

СЕУЛ, Южна Корея (АП) — Севернокорейският водач Ким Чен Ун сподели, че страната му ще изстреля три спомагателни военни шпионски спътника, да построи повече нуклеарни оръжия и да вкара съвременно безпилотно бойно съоръжение през 2024 година, защото той прикани за „ поразителна “ военна подготвеност за справяне с водените от Съединени американски щати конфронтационни ходове, оповестиха държавните медии в неделя.

Коментарите на Ким, направени по време на основен диалог ръководещата среща на Работническата партия за установяване на държавните цели за идната година, допускат, че той ще продължи серия от проби на оръжия, с цел да разшири арсенала си на фона на от дълго време спящата дипломация със Съединените щати. Наблюдатели споделят, че Ким в последна сметка ще се надява да употребява нараствания си нуклеарен потенциал, с цел да изтръгне по-големи външни отстъпки, в случай че дипломацията се възобнови.

По време на петдневната среща, която завърши в събота, Ким сподели, че дейностите на Съединените щати и техните почитатели против Севе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР