СЕУЛ, Южна Корея (АП) — Севернокорейският лидер Ким Чен Ун

...
СЕУЛ, Южна Корея (АП) — Севернокорейският лидер Ким Чен Ун
Коментари Харесай

Севернокорейският лидер призовава жените да имат повече деца, за да спрат спада на раждаемостта

СЕУЛ, Южна Корея (АП) — Севернокорейският водач Ким Чен Ун сподели, че е дълг на дамите да спрат спада в ражданията в страната, с цел да се укрепи националната власт, споделиха държавните медии в понеделник, до момента в който неговото държавно управление ускорява апела към хората да имат повече деца. мъчно заради лимитираните статистически данни, които разкрива, държавното управление на Южна Корея прави оценка, че коефициентът на раждаемост в Северна Корея е намалял устойчиво през последните 10 години. Това е обезпокоително развиване за страна, която зависи от мобилизираната работна ръка, с цел да поддържа своята разрушена, тежко глобена стопанска система.

Последният апел на Ким към дамите да имат повече деца беше насочен в неделя по време на Националната среща на майките в страната, първият по рода си от 11 години.

„ Спирането на спада на раждаемостта и обезпечаването на добра грижа и обучение за децата са всичките ни фамилни каузи, които би трябвало да решаваме дружно с нашите майки, “ сподели Ким във встъпителната си тирада.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР