СЕУЛ, Южна Корея (АП) — Съединените щати и техните съюзници

...
СЕУЛ, Южна Корея (АП) — Съединените щати и техните съюзници
Коментари Харесай

Пратеникът казва, че САЩ и съюзниците обмислят варианти „както вътре, така и извън ООН“ за наблюдение на Северна Корея

СЕУЛ, Южна Корея (АП) — Съединените щати и техните съдружници разискват разновидности „ както вътре, по този начин и отвън Организация на обединените нации. система ” за основаване на нов механизъм за наблюдаване на Северна Корея върху програмата й за нуклеарни оръжия, сподели в сряда американският дипломат в Организация на обединените нации. специалисти по глобите на Съвета за сигурност против Северна Корея, което провокира обвиняванията на Запада, че Москва е работила, с цел да прикрие своите покупки на оръжие от Северна Корея, с цел да подхрани войната си в Украйна.

„ Очаквам с неспокойствие да се наемам както с Републиката, Корея и Япония, само че и съидейници (държави), като се опитваме да разработим варианти както в границите на Организация на обединените нации, по този начин и отвън Организация на обединените нации. Въпросът тук е, че не можем да позволим работата, която групата от специалисти вършеше, да изтече “, Посланикът на Съединени американски щати Линда Томас-Грийнфийлд сподели на конференция в Сеул, употребявайки формалното име на Южна Корея.

Томас-Грийнфийлд не даде съответни детайлности по отношение на полемиките на Съединени американски щати със съдружници и други партнь...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР