СЕУЛ, Южна Корея — Севернокорейският лидер Ким Чен Ун каза,

...
СЕУЛ, Южна Корея — Севернокорейският лидер Ким Чен Ун каза,
Коментари Харесай

Севернокорейският лидер Ким казва, че военните трябва „напълно да унищожат“ САЩ и Южна Корея, ако бъдат провокирани

СЕУЛ, Южна Корея — Севернокорейският водач Ким Чен Ун сподели, че неговите военни би трябвало „ изцяло да унищожат “ Съединените щати и Юга Корея, в случай че бъде предизвикана, оповестиха държавните медии в понеделник, откакто той даде обещание да ускори националната защита, с цел да се оправи с това, което той назова невиждана борба, ръководена от Съединени американски щати.

Северна Корея ускори своята войнствена изразителност през последните месеци в отговор на разширението на американско-южнокорейските военни учения. Експертите чакат, че Ким ще продължи да ескалира своята изразителност и проби на оръжия, тъй като евентуално има вяра, че може да употребява нарасналото напрежение, с цел да изтръгне отстъпките на Съединени американски щати, в случай че някогашният президент Доналд Тръмп завоюва президентските избори в Съединени американски щати през ноември.

В на петдневна огромна среща на ръководещата партия предходната седмица, Ким сподели, че ще изстреля още три военни шпионски спътника, ще създаде повече нуклеарни материали и ще създаде атакуващи дронове та...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР