СЕУЛ (Ройтерс) - Севернокорейският лидер Ким Чен Ун призова за

...
СЕУЛ (Ройтерс) - Севернокорейският лидер Ким Чен Ун призова за
Коментари Харесай

Ким на Северна Корея призовава за „радикално подобрение“ в сектора на селскостопанските машини

СЕУЛ (Ройтерс) - Севернокорейският водач Ким Чен Ун прикани за „ коренно усъвършенстване “ в бранша на селскостопанските машини в страната, оповестиха държавните медии в сряда, до момента в който затворената страна упорства за рационализация на селското стопанство, с цел да се оправи с хроничния дефицит на храна.

Посещавайки ревю за селскостопански машини във вторник, Ким сподели, че е значимо да се начертае дълготраен проект за развиване за реализиране на машинизация на селскостопанска работа за развиване на селските региони, сподели новинарската организация KCNA.

Радикалното усъвършенстване в индустриализацията на фермите „ е незабавно условие “, сподели Ким, съгласно отчета на KCNA.

Посещението идва дни откакто Ким изложи икономическите цели на страната за Нова година, където сподели, че стабилизирането на селскостопанското произвеждане на високо равнище е основна задача.

На ревюто бяха изложени стотици разнообразни селскостопански машини, в това число трактори, трансплантатори за ориз и безпилотни хелико...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР