Сет Молтън, ветеран от войната в Ирак и конгресмен от

...
Сет Молтън, ветеран от войната в Ирак и конгресмен от
Коментари Харесай

Демократът Сет Молтън се кандидатира за президент на САЩ

Сет Молтън, деец от войната в Ирак и конгресмен от Демократическата партия от Масачузетс, се кандидатира за президент на Съединени американски щати , оповестява " Ройтерс ".

Около 20 демократи ще се борят за номинацията на Демократическата партия на президентските избори в края на 2020 година

Молтън не е прочут на национално равнище и има надалеч по-кратка политическа кариера от съперниците си, които са от години в Сената на Съединени американски щати или губернатори на щати.

Но 40-годишният Молтън се пробва да разбие статуквото в партията.

" Десетилетия на разделяне и корупция разрушиха демокрацията ни и ограбиха гласовете на американците ", разгласи той във видео, оповестено рано тази заран.

" Докато страната ни се придвижва напред, Вашингтон стои още в предишното ", добави той.

Молтън за първи път влиза в Конгреса през 2014 година Той несполучливо се опита да отстрани Нанси Пелоси от поста водач на партията в Камарата на представителите.

Той дава обещание да се бори с климатичните промени и за зелена стопанска система с високи технологии и нови работни места в производството. Кандидатът от Демократическата партия също е за стягане на контрола над притежанието на оръжие и узаконяване на марихуаната.

" Кандидатирам се, тъй като би трябвало да победя Доналд Тръмп ", закани се той.

Молтън беше пехотинец от 2001 до 2008 година Завършил е Харвардският университет със компетентност физика през 2001 г.През 2011 година приключва магистратура бизнес и държавна политика.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР