Сестрите Ким и Кортни Кардашиян отпразнуваха подобаващо Националния ден на

...
Сестрите Ким и Кортни Кардашиян отпразнуваха подобаващо Националния ден на
Коментари Харесай

Ким и Кортни Кардашиян провокират по бански

Сестрите Ким и Кортни Кардашиян отпразнуваха уместно Националния ден на братята и сестрите , който се отбелязва в Съединени американски щати на 10 април. Двете отпътуваха на първокласна почивка, за която избраха островите Turks & Caicos, наоколо до Бахамите.

Публикация, споделена от Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) на Апр 10, 2018 в 9:06 PDT

И, както прилича на едни риалити и Instagram звезди, сестрите увековечиха и споделиха най-интересните моменти от почивката си. Очаквано, акцентът не е толкоз върху плажните им занимания, колкото върху телата им .

Публикация, споделена от Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) на Апр 11, 2018 в 7:36 PDT

Ким Кардашиян за следващ път показва стегнати форми и резултата от изтощителните тренировки и хранителния режим, на който се подложи в последните месеци. Сега тя без терзание театралничи още веднъж по бански. Да се надяваме и без Photoshop...

Публикация, споделена от Kim Kardashian West (@kimkardashian) на Апр 9, 2018 в 7:17 PDT

Сестра й Кортни също не й отстъпва по фигура , като даже някои считат, че е по-секси версия на Ким. Въпрос на усет, несъмнено. Но няма спор, че звездните сестри съумяха да вдигнат градуса на въодушевление измежду всички свои почитатели в обществените мрежи, които общо са над 160 милиона !

Публикация, споделена от Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) на Апр 9, 2018 в 1:56 PDT

Е, където са Кардашиян, няма по какъв начин да се мине и без скандал. В този случаи Ким и Кортни бяха нападнати, тъй като до момента в който те си релаксират на отдалечен остров, около сестра им Клоуи се развихри жестока драма . Третата Кардашиян е в напреднала бременност, а бъдещият баща бе изловен с друга.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР