Сестри от Тексас, САЩ, научиха, че на баща им, болен

...
Сестри от Тексас, САЩ, научиха, че на баща им, болен
Коментари Харесай

Няма как да не се разплачете, след като видите тези СНИМКИ

Сестри от Тексас, Съединени американски щати, научиха, че на татко им, болен от рак на мозъка, му остават единствено няколко месеца да живеят. Затова девойките взеха решение да прекарат оптимално време дружно.

Когато през април тази година 51-годишният Джейсън Халбърт бил диагностициран с рак на мозъка, брачната половинка му Никол попитала дъщерите си какво ще вършат през оставащото време с татко им. Тогава Кайли и Ашли, които били единствено на 18 и 16 години, обявиха, че мечтаят за брачен танц за татко и младоженка, пишат американски медии.


Никол знаела, че техният отговор ще бъде тъкмо този, тъй като те избрали ария за своя танц преди доста години. Момичетата мечтаели за това през цялата си младост и майката не желала да ги лишава от заветните им проекти. Във Фейсбук тя попитала по какъв начин може да се провежда това, тъй като девойките нямало да се женят. Оказало се, че за брачен танц с бащата това въобще не е наложително да има женитба.


"Беше прелестно. Нашите другари и познати се събраха, с цел да ни оказват помощ и да осъществен фантазиите ни. Това беше просто едно малко искане от нашите девойки ", споделя Никол Халбърт.

Скоро десетки хора им предложили сватбени рокли, приятелят на Никол се съгласил да провежда всичко. Те даже намерили оператор и фотограф, с цел да снимат този значим миг.


И по този начин, на 14 октомври в сватбения замък в Монтгомъри, Съединени американски щати, сестрите въпреки всичко танцували с татко им. Ръководството даже предоставило цялостен достъп до цялото належащо съоръжение за този ден безусловно гратис. Заслужавало си - девойките изпълнили фантазията си, танцувайки с баща им, а фрагментите се оказали невероятни.


"Имаме шанс. Много деца внезапно изгубват родителите си и нямат метод да пресъздадат спомените. Имаме шанс, тъй като знаехме истината ", споделят сестрите.

Превод; БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР