Сестрата на Валери Божинов - Михаела, реши да се сбогува

...
Сестрата на Валери Божинов - Михаела, реши да се сбогува
Коментари Харесай

СНИМКИ В БЛИЦ: Вижте какво направи сестрата на Божинов! Той пък й обеща...

Сестрата на Валери Божинов - Михаела, реши да се сбогува с дългата си коса в името на благородна идея. Красивата щерка на Сашо Ангелов, който е треньор на водача във Втора лига Ботев (Враца), избра да помогне на онкоболна жена. Самата Михаела описа пред БЛИЦ по какъв начин на момента се навила да подари част от косата си за перуки.

" Малко ми беше тъжно след всичките грижи, които съм полагала за дългата ми коса. Но в случай, че мога да оказа помощ на някоя жена, която има потребност, въобще не се замислих ", показа 18-годишната Михаела пред БЛИЦ.

" Фризьорката Мирослава Петкова ми сподели, че косата ми може да бъде употребена за перуки за онкоболни дами. Идеята доста ми хареса. Позволих й съществено да ми съкрати прическата. Косата ми стигаше чак под кръста. Много си я обичах, само че няма проблем - отново ще порасне ", добави сестрата на Валери Божинов.

Михаела беше общителна да даде свои фотоси, показващи какъв брой дълга е била косата й преди да се раздели с нея.

Красивата великотърновка показа и какво й е заречен батко й. " Ще ми подари кола, откакто получа шофьорска брошура. В момента карам курсовете. Той от дълго време ми е заречен, че първата ми кола ще бъде порадък от него. Все още не съм си я избрала, не мисля да нахалствам, нещо непретенциозно ще е ", добави с усмивка Михаела Ангелова, която неотдавна проговори първо пред БЛИЦ, разяснявайки слуховете, че е гадже на огромния ни гений в плуването Антъни Иванов. 
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ
 







Михаела преди да се сбогува с дългата си коса:

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР