Сестрата на суперзвездата на Ювентус Кристиано Роналдо - Катя Авейро

...
Сестрата на суперзвездата на Ювентус Кристиано Роналдо - Катя Авейро
Коментари Харесай

Сестрата на Роналдо беснее заради чевения картон, Недвед спори със съдиите

 Юве се оправи с Валенсия, Роналдо изпъден в дебюта си за
Сестрата на суперзвездата на Ювентус Кристиано Роналдо - Катя Авейро дефинира като " позорно " решението на съдията Феликс Брих да покаже пряк червен картон на нападателя в дуела с Валенсия нощес.

Брих пресилено изгони португалеца след обстановка в наказателеното поле на " прилепите ", при която Роналдо леко побутна с ръка по главата бранителя Джейсън Мурийо.

" Това е срам за футбола... Справедливостта ще спечелва... Искат да унищожат брат ми, само че Бог в никакъв случай не спи ", написа Авейро в профила си в обществената мрежа Инстаграм.



Вицепрезидентът на Юве Павел Недвед също реагирал прочувствено на аления картон на Роналдо. Според информация на испанското издание " Марка " на почивката чехът опитал да стигне до рефера Феликс Брих и да му потърси сметка за противоречивия червен картон. Съдиите обаче не обърнали внимание на гневната дрънканица на шефа на " бианконерите ".

Арбитър № 1 в света за 2016 година Марк Клатънбърг също е на мнение, че решението португалецът да бъде изпъден е прекомерно пресилено.

" Роналдо явно беше нервиран от това, че Мурийо преигра и сложи ръката си на главата на бранителя. Контактът бе прекомерно дребен и не знам по какъв начин асистентът, който бе на към 20 метра, е сметнал, че това е неспортсменско нарушаване.



Ако аз ръководех този мач, щях да покажа жълти картони и на двамата. Роналдо ще бъде осъден за един мач, само че всичко останало би било прекомерно тежко наказване ", съобщи Клатънбърг пред " Дейли Мейл ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР