Сестрата на севернокорейския лидер Ким Чен-ун - Ким Йо-чен, предупреди

...
Сестрата на севернокорейския лидер Ким Чен-ун - Ким Йо-чен, предупреди
Коментари Харесай

Сестрата на Ким Чен-ун разкритикува договорките между Вашингтон и Сеул

Сестрата на севернокорейския лиде р Ким Чен-ун - Ким Йо-чен, предизвести през днешния ден, че съглашението сред Съединени американски щати и Южна Корея, целящо да ускори ограниченията за нуклеарно въздържане по отношение на Пхенян, може да докара до още по-сериозна заплаха, съобщи Франс прес.

Вашингтон и Сеул насочиха в сряда предизвестие към Северна Корея против всяка нуклеарна офанзива, като споделиха, че тя би провокирала подобен отговор, който би поставил завършек на режима в Пхенян . Предупреждението бе отправено по време на аудиенция на южнокорейския президент Юн Сук-йол във Вашингтон.

Северна Корея е уверена още повече в нуждата да усъвършенства още повече програмата си за нуклеарно въздържане, съобщи през днешния ден сестрата на севернокорейския водач, която е много авторитетна фигура в севернокорейския режим.

Колкото повече враговете упорстват да провеждат нуклеарни учения , толкоз повече те разполагат нуклеарни оръжия покрай Корейския полуостров и толкоз повече ние ще упражним правопропорционално нашето право на самоотбрана, предизвести Ким Йо-чен.

Сред договореностите, реализирани във Вашингтон от водачите на Южна Корея и Съединени американски щати , беше съглашение за изпращане в Южна Корея на подводница с нуклеарно задвижване,  което се случва за първи път от 40 години насам.

Според сестрата на Ким Чен-ун това съглашение единствено ще способства за възникване на още по-голяма заплаха за мира и сигурността в Североизточна Азия и в света и затова сходно деяние не може да бъде признато никога като добре пристигнало.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР