Сестрата на Саня Борисова, която е по-малка от нея, вече

...
Сестрата на Саня Борисова, която е по-малка от нея, вече
Коментари Харесай

Богата арабка издържа сестрата на Саня Борисова

Сестрата на Саня Борисова, която е по-малка от нея, към този момент има нова другарка – 28-годишна дубайска хубавица, която на всичкото от горната страна е богата. 

Рене Борисова не крие връзката си с Фатма Хусам. Двете дами даже не се свенят да си разменят милувки и любовни пояснения в обществените мрежи.
 
34-годишната нашенка от 15 години живее в Емирството, където се препитава с работата си като модел, или най-малко по този начин твърди. Преди малко повече от година гръмна новината, че Ирена, както е същинското име на хубавицата, се е сгодила за манекенката Емили Милър. 

Двете лесбийки даже възнамеряваха женитба, само че се изпокараха и връзката им рухна. От към година нашенката към този момент се радва на ласките на красивата Фатима, която е и много богата. Хусам постоянно показва любовта си към Рене с дарове за по няколко хиляди $, почивки на екзотични и сантиментални кътчета, както и благи сантиментални изненади. Част от почитателите на нашенката се съмняват в топлата й връзка с Фатима и считат, че тя си пада по мъже, само че е с дами поради полза.

„ Момиче, ти си нейна другарка, погледни я в очите ” – вършат забележка на сестрата на Саня под един от фотосите ѝ с арабката, която я гледа влюбено на фрагмента.
В бележника на Рене са записани и връзки с мъже, само че след това се ориентирала към нежния пол. Причината за това било голямото отчаяние от мъжете, твърдяла тя пред красивата си другарка.

Факт е обаче, че хубавицата в никакъв случай не е коментирала половите си желания и връзките си с мъже и дами.

Запознати разясняват, че заплащането на моделите в Дубай, които не са от международна големина, не е толкоз високо, че да си разреши стандарта на живот, който води. Това никога не може да стане единствено с хонорарите й от фотоси.
В този ред на мисли догатките са, че заработва в допълнение като конвой на богати мъже, а употребява връзката си с красивата дубайка за прикритие. 

На процедура нито една от двете не наподобява като да е минала на отсрещния бряг, нито пък като извънредно разочарована от мъжете.
Източник: Уикенд 
 



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР