Сестрата на Кристиано Роналдо - Катя Авейро, пубикува емоционален пост

...
Сестрата на Кристиано Роналдо - Катя Авейро, пубикува емоционален пост
Коментари Харесай

Сестрата на Роналдо: Искам да напусне националния отбор, страдахме достатъчно

Сестрата на Кристиано Роналдо - Катя Авейро, пубикува прочувствен пост след успеха на Португалия с 6:1 против Швейцария на 1/8-финалите в Катар. Както е известно огромната звезда на " мореплавателите " остана запаса и се появи на терена по-малко от 20 минути педи края на срещата.

Ето какво написа Катя Авейро в профила си в обществената мрежа „ Instagram “:

Португалия завоюва. Слава Богу. Появиха се нови гении. Това е отлично. Ще победим ли? Мисля, че да!

Феновете викаха името на Роналдо. Не тъй като Португалия завоюва... И не съм единственият човек, който приказва за това. Целият свят гледаше… Защо всичко е по този начин??? Радвам се, че Португалия завоюва... (виждала съм Португалия да печели доста пъти).

И даже това не отхвърля дребнавостта на доста португалци. Това е неверно, тъй като те не престават да се карат, да показват възмущение и непризнателност. Много е тъжно от това, което чета и слушам не тук, в Катар, а у нас... Много тъжно.

Много желая да се прибере, да напусне националния тим и да седне до нас. Прегръщахме го и казвахме, че всичко е наред. Щяха да му припомнят какво е постигнал, от кое място се е издигнал. Толкова желаех да не се появява повече там. Страдахме задоволително (никога няма да разберете колко).

Прибери се. Домът е мястото, където си свестен и признат. Винаги е било по този начин. Където получаваш цялата признателност, а не неблагодарността. Благодаря Роналдо. Благодаря ти. Благодаря ти. Благодаря ти. Благодаря ти. Благодаря ти.

Толкова желаех... Но каквото и да решиш, ние сме с теб. До гибел.

Cristiano Ronaldo’s sister claims Portugal boss Fernando Santos ‘humiliated’ her benched brother
— talkSPORT (@talkSPORT)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР