Сестрата на Ким Кардашиян – Клои, която също е риалити

...
Сестрата на Ким Кардашиян – Клои, която също е риалити
Коментари Харесай

Пошло или романтично: Сестрата на Ким Кардашиян позира по дантелено бельо и бременен корем

Сестрата на Ким Кардашиян – Клои, която също е риалити звезда и прави всяка секунда от живота си обществено притежание, разгласява провокативни свои фотоси в Инстаграм. Бременна в деветия месец, тя театралничи по дантелено долни дрехи дружно с приятеля си - баскетболиста Тристан Томпсън.

„ Да бъда бременна постоянно ми е било фантазия. Въпреки че 9 месеца ги чувствам като цялостен живот, до момента в който очаквам идването на момиченцето си, в действителност е като момент в огромната картина на живота. Знам, че коремът ще ми липсва доста, когато тя към този момент е тук, по тази причина трябваше да уловя красивия развой, какъвто е бременността, с цел да мога постоянно да се връщам към това време. Благодаря ти, Саша Самсонова за тази специфична фото сесия “, написа бъдещата майка.

Профилът на Клои в обществената мрежа фактически изобилства от „ бременни “ фотоси.

Не е ясно какви тъкмо реакции е очаквала моделката, която дружно с Ким върти и фешън бизнес, само че мненията в мрежата са повече от спорни. „ Сериозно, има ли въобще нещо в живота на семейство Кардашиян, за което да имат прилична фотография? Такава горда фамилна фотография – едвам облечена, в леглото, бременна, с гаджето, което би споделило с нея всичко, само че не и брачен пръстен “, пита консуматор на обществените мрежи.

„ Защо някой си мисли, че имаме потребност да виждаме това? “, написа възмутена жена.

„ Това, че са бременни, не може да ги спре да демонстрират телата си. Вниманието е пъклен опиат “, прибавя друга.

Някои пък се съмняват, че Клои въобще е бременна. Твърдят, че коремът ѝ бил също толкоз огромен и преди месеци, а тя била платила на баскетболиста да твърди, че бебето е негово и „ да я гледа в корема с боготворене “.





Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР