Сестрата на Динко е купувала хейтъри, които да плюят Джина

...
Сестрата на Динко е купувала хейтъри, които да плюят Джина
Коментари Харесай

Бащата на Джино плаши със съд! Сестрата на Динко плаща да плюят Бианкалана

Сестрата на Динко е купувала злобари, които да плюят Джина Бианкалана във „ ВИП Брадър “, научи HotArena.

На мен сестрата на Динко ми се обади и ми предложи пари да кажа във „ ВИП Брадър “, че Джино ми дължи 70 000 $. Не знам къде да сигнализирам за обстановката “, написа Наско Влайков, който също е получил позвъняване и оферта от фамилията на Вълев във Facebook.

Той е имал опцията да вземе лесни пари, стига да натопи Бианкалана в народен ефир. В дъното на всичко това стои сестрата на Господин, която живее в Америка.

Христина Гоцева бе дамата, която се включи онлайн в звездната къща и съобщи следното: „ Съпругата на най-хубавия му приятел… Жоро Мицубишито , чувал си за него, тях Джино ги е завлякъл с доста огромна сума, може би 160 хиляди $ “. След нея се включи и въпросната брачна половинка на Георги Мартов – Мицубишито, въпреки името му да бе изписано неправилно в надписите. Теменужка Колева, дамата на Мартов, е задържана в взаимна акция на ФБР на Съединени американски щати и българската ДАНС, когато дружно с тях бяха щракнати белезниците на още 28 българи за пране на пари и банкови измами с кредитни карти, писа „ Телеграф “.

А ето какво споделя бащата на Джино: „ В Америка за машинация с 250 $ те прибират в полицията. Измама над 1000 $ – това към този момент се числи за федерално закононарушение. Над 10 хилади $ не можеш да внесеш в банката кеш, тъй като системата е обвързвана с ФБР и би трябвало да докажеш всеки $ по какъв начин си го спечелил. Да не приказваме за 100 хиляди $! Тук е страната на законите! Затова и хората, които приказват против сина ми, ще дават отговор пред закона! “.

Тук таткото на Бианкалана прибавя, че точно Джино и Дейна са помогнали на Христина , която първа свидетелства в предаването. Случаят с Гоцева и брачна половинка и Яник е повече от явен, а идната среща на забърканите ще е в съда.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР