Сестрата на актрисата Саня Борисова - Ирена, която е с

...
Сестрата на актрисата Саня Борисова - Ирена, която е с
Коментари Харесай

Сестрата на Саня Борисова се залюби в Дубай с ... жена

Сестрата на актрисата Саня Борисова - Ирена, която е с сполучлива кариера като инфлуенсър и хиляди почитатели в обществените мрежи, се сгоди. Интересното в тази ситуация обаче е, че нейният фаворит не е мъж, а... жена и то също модел.

Половинката на Ирена, която от 15 години живее в Дубай, се споделя Емили Милър. Според плъзнала в медиите информация, двете са сгодени от няколко месеца и даже възнамеряват женитба, а венчавката ще се състои в някоя европейска страна, която позволява еднополовите бракове.

Навярно това не са просто клюки, а чистата истина, поради мненията, които двете си оставят една на друга в обществените мрежи, написа trafficnews.bg.

На един от последните фрагменти на Ирена в Инстаграм, Емили (emilydanielle23) е написала " Моята прелестна жена ", а сестрата на Саня дава отговор с късото и ясно " Обичам те ". Емили обаче дава отговор и тук, пишейки " Обичам те повече ".

Това не е единствената фотография, на която двете показват мощното привличане и любовта между тях.

В диалозите им в мрежата постоянно се включва и Саня, която явно изцяло утвърждава избора на сестра си.

По-малката от двете сестри живее от години в чужбина. Според осведомени незабавно след абитуриентския си бал се е преместила в Милано, по-късно в Дубай - дестинацията, която е избрала за собствен дом от 15 години насам.

В родината Ирена Борисова се прибира за празници, най-вече в родния им град Видин.

Мнозина съпоставят двете сестри, коя е по-красива и коя по-успешна. Но това е въпрос на персонален усет.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР