Сестрата, която оцеляла, след като се престорила на мъртва, и

...
Сестрата, която оцеляла, след като се престорила на мъртва, и
Коментари Харесай

15-годишен уби родителите си и трима от братята и сестрите си

Сестрата, която оживяла, откакто се престорила на мъртва, и избягала в къщата на комшия е разказала в полицията кой е стрелял

15-годишно момче, упрекнато за убийството на родителите си и трима от братята и сестрите си тази седмица покрай Сиатъл, се опита да припише действието на по-малкия си брат. Но сестрата, която оживяла, откакто се престорила на мъртва, и избягала в къщата на комшия е разказала в полицията кой е стрелял, оповестяват управляващите в правосъден документ, представен от Българска телеграфна агенция.

В понеделник сутринта чиновниците на реда разкрили петима убити в къща в югоизточната част на Сиатъл, и задържали младеж, показаха от полицията.

Няколко души се обадили на незабавния телефон 911 към 5 ч. сутринта, с цел да оповестят за пукотевица във Фал Сити, Вашингтон, съобщи представителят на шерифската работа на окръг Кинг Майк Мелис.

Пристигналите на място служители на реда незабавно са задържали младеж, а различен потърпевш младеж е бил откаран в болница в Сиатъл. И двамата живеели в къщата, описа Мелис. Полицаите се натъкнали на ужасяваща панорама - простреляните тела на петима души. Двама от тях били възрастни, а трима са разказани от Мелис като младежи.

Мелис заподозрял, че в стрелбата е забъркан член на фамилията.

В четвъртък момчето е упрекнато за петте убийства с утежняващи виновността условия. Съгласно законите на щата Вашингтон е належащо чуване, преди делото да бъде трансферирано в съд за възрастни.

11-годишната оживяла сестра разказала на следователите, че обвиненият неотдавна имал проблеми поради неиздържани проби в учебно заведение и че револверът, който употребявал, е на татко им. По думите ѝ от всички деца единствено той е знаел кода на касата, където се съхранявало оръжието.

Службата на правосъдния доктор на окръг Кинг разпознава жертвите като Сара Хюмистън, 42 година, Марк Хюмистън, 43 година, и децата им Катрин, 7 година, Джошуа, 9 година, и Бенджамин, 13 година

Според детектив Аарон Томпсън обвиненият самичък се е обадил на 911 към 5 ч. сутринта в понеделник, с цел да заяви, че 13-годишният му брат е прострелял фамилията им в дома им във Фол Сити, тъй като имал проблеми, свързани с порнография.

Няколко минути по-късно комшия се обадил на 911 и споделил, че раненото 11-годишно момиче е пристигнало в дома му и е съобщило, че фамилията ѝ е било убито от 15-годишния ѝ брат и че тя се е направила на мъртва, преди да избяга, се споделя в отчета на Томпсън. Полицаите задържали 15-годишното дете на пътя и разкрили телата вътре. На 11-годишното момиче е била оказана здравна помощ в болница в Сиатъл.

Според прокуратурата на окръг Кинг 15-годишното момче се е отказало от правото си да се яви в съда във вторник. Защитниците му обявиха в съда, че той няма престъпно минало. 

Марк Хюмистън е работил като електроинженер в Hargis Engineers в Сиатъл.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР