Сестра ми се страхуваше. Казваше, че я преследва. Беше влизал

...
Сестра ми се страхуваше. Казваше, че я преследва. Беше влизал
Коментари Харесай

Всичко свърши, баща ти е мъртъв казал психолог на сина на Чане

 Сестра ми се опасяваше. Казваше, че я преследва. Беше влизал в къщата ѝ, в колата ѝ. Беше огорчена от това, че той я пренебрегваше. Тя го напусна за следващ път. Това описа сестрата на първата жертва на Стоян Зайков - Милена Шишкова в ефира на БТВ.

Тя и други хора от обкръжението ѝ бяха под полицейска отбрана, докато Стоян Зайков се търсеше.

" Още до момента в който беше бременна, Милена го напускаше. Той я беше заплашил, че ще се самоубие, в случай че го напусне. Затова тя се върна, само че живееше в боязън. Стоян беше човек на крайностите, доста експлозивен, доста недодялан. Има доста дами, които се опасяват, които живеят в подобен психически тормоз. Призовавам ги да потърсят помощ “, разяснява Славяна.

" Аз я посъветвах да го напусне и да не се опасява, да не се поддава на операциите му. Той беше захласнат от нея. Но той не се самоуби, а аз изгубих сестра си. Милена се срещна със Зайков още като ученичка. Започват връзка, тя забременява. Чудела се е дали да задържи детето, само че околните ѝ я окуражават да не го прави. След това прави опит да го напусне “, описа дамата.

" Стивън остава при другата ми сестра Славка. Тя е негов настойник. Ще бъде доста мъчно. Те живеят с доста дребен приход. Аз ще им оказвам помощ с каквото мога. Аз пребивавам във Вашингтон със фамилията ми. Стивън е доста мъдро дете. Надявам се, че ще продължи да учи “, показа тя.

" Милена доста ще липсва. Тя беше доста изобретателен човек. Започваше бизнес и научаваше нужното в ход. Всички разчитаха на нея. Тя имаше неповторим метод към хората, обичаше всички и тя е о
" Стоян не беше добър образец за сина си. Милена даде всичко от себе си за това дете. Стивън ще има потребност от помощ, ще има потребност от психолози. Криминалните психолози оказаха голям напън върху детето, тъй като са мислили, че той знае нещо за татко си. Държаха го с часове без вода и храна, до момента в който го разпитваха “, сподели още сестрата на Милена.

Най-фрапиращото било, че когато е станало ясно, че Зайков е мъртъв, един от психолозите е пристигнал и му е споделил: " Всичко свърши. Баща ти е мъртъв “. Детето избухна. Това ще има последици, счита сестрата. Натиск е бил оказван и върху другата сестра на Милена. " Директно я упрекнаха, че поради нас не можели да открият килъра на сестра ни. Това е извънредно държание. Трябва да се вземат ограничения “, акцентира дамата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР