Сесил, голдъндудъл от Пенсилвания, стана популярен в мрежата, защото хапна

...
Сесил, голдъндудъл от Пенсилвания, стана популярен в мрежата, защото хапна
Коментари Харесай

Игрив голдъндудъл изяде $4000 в кеш

Сесил, голдъндудъл от Пенсилвания, стана известен в мрежата, тъй като хапна плика с пари, които притежателите му бяха отделили за строител - 4000 $.

Клейтън и Кери Лоу събраха множеството от нарязаните банкноти след миризлив обзор на изпражненията и повърнатото на Сесил. Само 450 $ към момента липсват.

Ветеринарният доктор на Сесил сподели на двойката, че техният лаком домакински любим ще се оправи.

В началото на декември Клейтън Лоу оставил плик с 4000 $ на кухненския си плот в дома си в Питсбърг, Пенсилвания. Той и брачната половинка му Кари трябвало да платят на своя строител в брой за издигането на ограда.

Около 30 минути по-късно, за негова изненада, той намерил обичаното си куче да се любува на най-скъпото ядене в живота си, оставяйки разпръснати части пари на всички места.

" Внезапно Клейтън ми извика: " Сесил изяжда 4000 $! ", сподели Кари Лоу в изявление за Pittsburgh City Paper. " Помислих си: " Не слушам това. " Почти получих инфаркт. "

" Той е доста необикновен – можеш да оставиш пържола на масата и той няма да я допре, тъй като не е стимулиран от храна ", изяснява Кари Лоу пред вестника. " Но явно е стимулиран от пари. "

Докато Сесил хукнала към дивана, с цел да подремне от храната си, двойката неотложно се обадила на ветеринарния доктор, с цел да види дали ще има потребност от здравно лекуване. За благополучие, защото Сесил е по-голямо куче, те трябвало единствено да го следят у дома.

След това двойката почнала непредвиден и трудоемък пъзел: сглобяване на своите нарязани пари.

Двойката се пробвала да залепи дружно унищожените банкноти от 50 и 100 $ парче по парче. Особено скъпо било да открият серийните номера от двете страни на банкнотите, с цел да подсигуряват, че банките ще ги одобряват и ще ги заменят с нови банкноти.

Банката взела множеството банкноти - не съумели да си върнат 450 $. Според чиновниците този вид произшествия са много чести, написа Днес.бг.

Подобна обстановка се случи през 2022 година, заяви Newsweek, когато лабрадор на жена от Флорида изяде 2000 $ в брой. Видеозапис от случая, трансформирал кучето в интернет звезда, демонстрира разплакания притежател на домашния любим.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР