Сещате ли се за онзи чаровен актьор, който сте гледали

...
Сещате ли се за онзи чаровен актьор, който сте гледали
Коментари Харесай

Той е на 53, а изглежда на 33: Неостаряващият Пол Ръд за тайната на младоликия си вид

Сещате ли се за оня обаятелен артист, който сте гледали във филми отпреди 20 години и който още веднъж гледахте неотдавна в кинолента, направена напълно наскоро? Да, да, за същия, който като че ли е застинал във времето и спрял процесите на стареене. Невероятно, нали? Познаваме го от паметни комедии като „ Баровки “ (1995), “Нощ в музея “ (2006), “Позабременяла “ (2007), “Гаджето на майка ми “, „ Принц Лавина “, от продукциите на Марвел Ант-Мен (2015), „ Капитан Америка: Войната на героите “ (2016) и др. 



Името му е Пол Ръд и в случай че щете вярвайте, този холивудски симпатяга е на 53 години. И несъмнено напрегнатият график в Холивуд надалеч не му е повлияло на външния тип, както на множеството негови сътрудници, и умерено може да ви заблуди, че е с цели 20 години по-млад. 

След продължителни опити на медиите да схванат тайната му срещу остаряването, обаятелният артист най-сетне открехна завесата по този по този начин трогателен простолюдието въпрос.



Оказва се, че оръжието в борбата със старостта, което Пол употребява, е много наоколо и елементарно достижимо за всеки от нас. И неговото име е... сън.

В изявление за Men's Health Ръд споделя, че се старае постоянно да си обезпечава по осем часа сън на нощ. Достатъчният и пълностоен сън дава на всеки чудесната опция освен да наподобява по-млад, само че и да се радва на здраво здраве през целия си живот, безапелационен е артистът. 
                             

" Хората непрекъснато ме молят да им изпратя диетичния си проект, да им кажа по какъв брой пъти упражнявам и какво пия, дали хапвам въглехидрати и дали си разрешавам нездравословни храни. Но най-важното нещо от целия ми режим е сънят ", акцентира Ръд. Той е уверен, че хората, които спят по-малко от осем часа, единствено и единствено да отидат във фитнес залата да вземем за пример, не си вършат добра услуга.

Упражненията заран са добра тактичност за пробуждане на тялото, само че не и в случай че се ползват след малоценен и къс сън, предизвестява звездата.



Що се касае до утринните привички на артиста, първото, което прави след 8-часовия си сън, е да се наслаждения на аромата и усета на кафето си. Едва по-късно Ръд отделя време и за своята кардио подготовка. „ Правя кардио, преди да хапна. Никога не бих се справил с нещата в Ант-мен, в случай че не упражнявах “, споделя той.

По отношение на превъплъщенията му в облиците на супергерои Пол споделя, че не това са функциите, за които е мечтаел, само че пък признава, че те сигурно са оказали положително въздействие върху живота му. Самият той в никакъв случай не е считал, че е подобаващ за сходен вид функции, само че пък когато получил предложение за такава, с неспокойствие приел предизвикването. 
                             

По думите му подготовката за ролята на Ант-мен се оказала не толкоз лека задача. За да се превъплъти до съвършенство в облика на този супергерой, Ръд трябвало да наеме персонални треньори, да включи в подготвителния си режим силови тренировки и... не на последно място да откаже всевъзможни захарни произведения. " Научих толкоз доста за това по какъв начин тялото ми реагира на храните, както и по какъв начин щастието въздейства на цялостното ми здраве ", отбелязва артистът.

Макар на този стадий да си е дал отмора от супергеройските филми, новите правила за поддържане на формата му не са си отишли след края на фотосите. Напротив – те са се трансформирали в привички и положителни помощници на артиста в битката му с заболяванията и стареенето. " Сега изцяло разбирам, че в случай че включиш фитнеса в всекидневието си, ще се чувстваш доста по-добре ", заключава Ръд.

В момента Пол Ръд се снима в сериала Only Murders in the Building, където ще си партнира с Мерил Стрийп, Селена Гомес, Мартин Шорт и Стив Мартин.



 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР