Сещате ли се за крилатата фраза“, която забелязваме, че се

...
Сещате ли се за крилатата фраза“, която забелязваме, че се
Коментари Харесай

Суперско ми е! 3 находки, в които ще се влюбите този февруари

Сещате ли се за „ крилатата фраза “, която виждаме, че се върти в обществените мрежи – „ Коледа мина, получих си подаръците, посрещнах Нова Година, време е към този момент лятото да идва “. Е, скъпи другари, от лятото към момента ни разделят много месеци, само че пък е време всички да излезем от януарската потиснатост и да се вдъхновим за нови завършения, тъй като предстоят освен хубави, само че суперски дни!

Какво ни кара да мислим по този начин? Просто е – същинското благополучие е в дребните ежедневни наслади, в непринудеността и във вълнението – дали от нова тръпка, нов артикул, или да се забележим с обичан другар. Истината е, че точно тези моменти вършат настроението ни суперско.

 iStock/Getty Images

С нашите другари от сме ви подготвили незабравима страст за месеца на любовта и виното, с която да ви потвърдим, че най-суперското занапред следва.

Събуждаме пристрастеността за шопинг у вас, като ви даваме няколко страхотни идейки, които да повлияят удобно върху положителното въодушевление и да ви съпътстват в всекидневието, специфичните моменти и многото пътешествия, които ви чакат. И, с цел да ви е още по-суперско, ще откриете супер находки от света на ароматите и грижата за лицето с до -50% понижение!

Аромат с мирис на разкош и Италия

Комплект Дамска парфюмна вода, 100 мл + Дамска парфюмна вода, 10 мл.

 Lilly Drogerie

Всяка жена засиява, когато чуе марката Furla. И има за какво – непреходната грациозност и прелест на аксесоарите обзе и олфакторните ни рецептори с парфюма Furla Incantevole - сияйна и елегантна прегръдка, доминирана от меките венчелистчета и корена на ирис. Завладяващата комбинация е показана от свежа композиция от водни плодове и бергамот, съчетана с акватични нотки. Сърцевината е флорална с венчелистчета от ирис, иланг-иланг и цветните тонове на муган. Базата съдържа обичайни ориенталски нотки като зърна тонка и ги съчетава с съвременни и необикновени дървесни тонове.

Когато зимната отмора се съчетае с грижата

Слънцезащитен крем за лице с пробиотик и дестилат от ориз SPF 50, 50 мл.

 Lilly Drogerie

Както знаете, не трябва да подценявате слънцезащитата през зимата, изключително в случай че си падате по разходки в планината на слънчево време. Не забравяйте и че през зимата кожата е предразположена към дехидратация, зачервявания и неспокойствие, което прави потребността ѝ от поддържане още по-голяма. И защото обожаваме корейската козметика, с две ръце и сияещо лице ви предлагаме Relief Sun, който е лек и кремообразен органически слънцезащитен артикул, удобен за кожата, не оставя лепнещ филм, а придава свършек на лек овлажняващ крем. Благодарение на състава си от 30% дестилат от ориз и ферментирали зърнени екстракти, той овлажнява кожата и я подхранва в дълбочина.

Перфектна кожа с френски изискан

 Lilly Drogerie

Всичко, от което се нуждаете е... тъкмо тази есенция, чийто коктейл от съставки се грижи за кожата и таргетира всички нейни проблеми. Тя също е корейска, само че има и нещо френско в нея, което я прави още по-интересна за нас - 100% френски Volufiline, насърчаващ съхранението на липиди и с резултат, наподобяващ липофилинг. Комбинацията му с 9 типа пептиди прави кожата стегната, еластична и изглажда фините бръчки. След нанасяне, ще усетите приятни мехурчета, които покриват кожата и я овлажняват. Пептидите усъвършенстват еластинчността ѝ, насърчавайки синтеза на протеин, покачват колагена и усъвършенстват очевидно текстурата на кожата, а тя се радва на зарево и жизнеспособност.

Тези и други суперски находки ще откриете в обичаната ви или онлайн на . Отдайте се на шопинг за положително въодушевление в най-романтичния месец от годината. Пазаруването е супер!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР