Сещат се за него едва, когато то ги предаде и

...
Сещат се за него едва, когато то ги предаде и
Коментари Харесай

Теди Атанасова – за външния вид и самочувствието на всяка дама

Сещат се за него едвам, когато то ги съобщи и тогава стартират да вървят на фитнес, да отслабват, да пазят диети, единствено и единствено да възстановят изгубеното си здраве. Само че когато нямат човек до себе си, който да ги стимулира и поддържа, елементарно се отхвърлят и се връщат към остарелия си метод на живот и хранене.

Именно по тази причина през днешния ден съществуват и персоналните треньори, които стават все по-популярни и търсени. Тяхната цел е да провеждат фитнес стратегия и хранителен режим, съгласуван напълно с вашите персонални потребности – освен за намаляване, само че и за изцяло възобновяване на организма. Най-общо казано, предназначението на един персонален треньор е да ви помогне да постигнете задачите си, колкото и мъчно и непостижимо да ви се коства това.



Треньроката Теди Атанасова буди удивление със стегнатата си фигура. С плосък стомах, дълги крайници и изваяни ръце, хубавицата има тяло, което подлудява. За фантастичната фигура на Теди се грижи самата тя с доста спорт и хранителни режими.

Тя е доста решителна и рядко се предава.Красавицата отделя по цели 4 часа дневно, с цел да се грижи за изваяната си фигура. В момента Теди Атанасова е в Дубай, поканена от група дами, искащи да изваят телата си и да изгубят непотребните килограмите по метода на красивата брюнетка.



Самата тя споделя, че преди всичко би трябвало увереност и мотивация.
„ Всяка жена би трябвало да почита себе си и да се грижи непрекъснато за външният си тип. Точно това е моята цел! Да върна самочувствието на дамите, които се борят с киограмите си и немогат да реализират резултат. „ - споделя Теди.



„ Винаги предлагам и потреблението на въглехидрати след подготовка, когато мускулите имат потребност от захари “ – споделя Теди. За запалянковците, въодушевени от греховното тяло на брюнетката, самата тя е основала извънредна фитнес стратегия, включваща всички извършения.

Личният треньор Теди Атанасова дава обещание напълно скоро да сътвори блог в Youtube, където да практикува всички способи за тренировки от у дома.

Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР