Сервитьорката от Добрич Веселина Пеева, която от две години се

...
Сервитьорката от Добрич Веселина Пеева, която от две години се
Коментари Харесай

Веселин Маринов дерибейства по Черноморието! Играе си с малко дете като с мече!

Сервитьорката от Добрич Веселина Пеева, която от две години се изживява и като гадже на артиста Веселин Маринов е подложила дребния си наследник на физически тормоз. Това разкриха пред HotArena очевидци на закононарушението.

Тормозът се е случил на 4 август тази година в Поморие. Там Маринов е чествал рождения си ден. Потният артист бил поканил най-близките си хора, измежду които и Пеева. Тя е пристигнала на купона със седем годишния си наследник. Защото това съвпадало с позволените от съда дни, когато може да взема детето си. Според очевидци пиянската оргия по случай рождения ден траяла до 3 сутринта. Като Веселина от самото начало карала малчугана да бъде в кръчмата, да диша щедро цигарени пушек и да слуша разгулен истории и цинизми. Детенцето желало да го приберат в стаята му надалеч преди 3 сутринта, само че Пеева и Маринов не разрешили.

Що за урод би трябвало да е такава майка, която да мъчи сина си и да нарушава детската му душeвност?!

След пиянската оргия очевидно още неизтрезняла Веселина Пеева пратила мъж с визия на престъпно проявена мутра от обкръжението на Маринов да разкарва дребното дете и да го върне на татко му. Което е жестоко нарушаване на правосъдното решение за наставнически права. Според решението единствено и само майката би трябвало персонално да взима сина си от баща му, и персонално да го връща. Майката менте обаче предпочела да си допие с известното си гадже, вместо да прояви отговорност.

Този душевен и физически тормоз над детето е рецидив за Веско и Веса.

Безотговорността на двойката шутове е пословична. През лятото на предходната година артистът и някогашната сервитьорка от Добрич бяха подложили малчугана на мощна серия " занимания ". Детето беше насила да участва на две нощни участия на Маринов, прием в Разлог и да гледа онлайн цинично шоу на комици в Пловдив. Именно след този случай в Агенцията за протекция на децата беше подаден сигнал, само че от служителите нямаше съответни ограничения.

HotArena пита служителите:  по какъв начин ще реагирате в случай че някой по този начин се гаври с вашите деца?

Въпреки че обществено бе унизен от премиера Бойко Борисов, Веселин Маринов продължава да прави каквото си желае и да показва по какъв начин законите не важат за него в страната. Докога? И още един значим въпрос. Ще се самосезира ли прокуратура след следващия случай на тъпчене на правосъдно решение. Очаквайте детайлности!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР