Сервитьорката Адриана Едуардс, която всеки ден изминава пеша 22 километра

...
Сервитьорката Адриана Едуардс, която всеки ден изминава пеша 22 километра
Коментари Харесай

Клиенти подариха кола на сервитьорка, за да не ходи пеша по 22 км

Сервитьорката Адриана Едуардс, която всеки ден изминава пешком 22 километра до работното си място си в градчето Дени, Тексас, получи като подарък автомобил от непознати клиенти, написа Daily Mail.

Мъж и жена, на които тя сервирала закуска, инцидентно разбрали, че младата сервитьорка всеки ден прави 5-часови преходи, с цел да стигне до работата си. След като завършила с храненето, двойката, които желаят да останат аноними, платила сметката и си тръгнала. След няколко часа обаче се върнали още веднъж, само че с автомобил „ Нисан “.

Вдовицата на Ангел Свинаря съди любовниците му за милиони: Горят с коли и апартаментиЕлена Тенева изземва коли и жилища от някогашните изгори на починали си брачен партньор
Вдовицата на месарски…Oct 2 2019vijti.com

Когато Адриана Едуардс стигнала до работа във вторник сутринта, там към този момент я очаквала чисто новата ѝ кола. Автомобилът ще спести на младата жена дълги часове в изморително вървене. Сега общителната сервитьорка ще може да стига до работа единствено за 30 минути.

Придобивката ще помогне на Адриана и да приключи образованието си. „ Все още имам възприятието, че сънувам. На всеки два часа поглеждам през прозореца, с цел да видя дали извън към момента има кола. “

Щедрите клиенти са щастливи, че са съумели да оказват помощ на сервитьорката, само че не желаят нищо в подмяна. „ Тя се разплака и беше толкоз разчувствана от случилото се “, споделя дамата, подарила колата.

„ Когато видя някой в ​​нужда, постоянно съм подготвена да оказа помощ и да направя всичко по силите си. Надявам се един ден, когато съм задоволително финансово постоянна, да мога да оказа помощ на различен човек в потребност “, разяснява Адриана.

Инфо: BG-VOICE

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР