Сервитьорка от ресторант в Тексас получи огромен бакшиш от 2000

...
Сервитьорка от ресторант в Тексас получи огромен бакшиш от 2000
Коментари Харесай

Сервитьорка получи $ 2000 бакшиш за бавно обслужване

Сервитьорка от ресторант в Тексас получи голям бакшиш от 2000 $ и то в промяна, в която й се налагало непрекъснато да се извинява за бавното обслужване, заяви RT. На нея обаче не й се полагал и цент от великодушната сума поради политиката на заведението сервитьорите да не взимат повече от 500 $ бакшиш, предава DarikNews.

Емили Бауър, която постъпила 2 седмици преди този момент в ресторанта Red Hook Seafood and Bar, описа пред локалните медии: „ По време на моята промяна в неделя, в която трябваше да поднасям на доста маси, неведнъж се извинявах на гостите за бавното обслужване “.

И тогава клиент, притежател на три ресторанта, сподели съпричастност към сервитьорката: гостът й връчи бакшиш от 2000 $.

„ Весела Коледа! Продължавайте да работите интензивно! “, написа още той към сметката.

Емили Бауър, която е майка на 2 дребни деца, описа по какъв начин е била трогната от непредвидения жест: „ Никога не съм имала Коледа, в която да имам опция да разходвам доста за тях “, изясни тя.

В последна сметка, макар разпоредбите в ресторанта, вдигнатият медиен звук принуди притежателите на заведението да изплатят цялата сума на бакшиша на своята сервитьорка.

Texas waitress gets $2K tip but restaurant refuses to give her a cent
— New York Post (@nypost)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР