Сервирали са ми закуска в леглото, аз също съм го

...
Сервирали са ми закуска в леглото, аз също съм го
Коментари Харесай

Саня Борисова: Сервирали са ми закуска в леглото, аз също съм го правила

" Сервирали са ми закуска в леглото, аз също съм го правила. Много е прелестно ". Това призна в ефира на предаването " На кафе " по " Нова телевизия " актрисата и модел Саня Борисова

" Предстои ми нов филм с доста забавна роля, само че избирам да не го кажа в този момент, че е рано. Модата постоянно е била част от моя живот, постоянно ме е вдъхновявала, постоянно съм се чувствала добре да се показвам посредством нея ", сподели тя.

" Имам облекла в дрешника, които не нося от дълго време, само че все пак ги вардя, тъй като са от специфични събития и са от специфични дизайнери. Запалена съм по тайчи, въздушна и класическа йога и всевъзможен тип по-леки спортове. Понякога избирам да съм у дома, а различен път - измежду хора. Причислявам се към нощните птици, само че не напълно. Старая се да съблюдавам някакъв здравословен режим, само че в случай че се отпусна, по-скоро съм от хората, които обичат да си поспиват. Многа рядко сънувам. Не съм почитател на това да си протоколирам сънищата ", показа още актрисата.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР