Серкан Юсеин не е доволен от 8-часовия работен ден, въведен

...
Серкан Юсеин не е доволен от 8-часовия работен ден, въведен
Коментари Харесай

Футболист бяга от ЦСКА 1948 заради 8-часовия работен ден!

Серкан Юсеин не е удовлетворен от 8-часовия работен ден, въведен в ЦСКА 1948. Халфът прави " всичко допустимо ", с цел да се махне от клуба, твърди " Мач Телеграф ".

Голямата звезда Мартин Камбуров първи се разпалва против новите правила на работа, и се разбра с управлението да напусне в посока Берое.

След това по същата причина с " алените " се раздели и спортният шеф Кирил Котев.

Серкан също демонстративно показвал недоволството си от режима при " армейците ". Той закъснявал за множеството тренировки на отбора, а също така не изпълнявал огромна част от инструкциите на новия треньор Тодор Киселичков.

Бившият състезател на Ботев (Пловдив) и Лудогорец нямал нищо срещу да се раздели даже със заплатата си, която съгласно разнообразни източници е към 15 000 лв., стига да играе в различен тим с нормални работни практики. Серкан записа 18 участия в досегашните 26 мача на ЦСКА 1948 през сезона, само че не записа и минута в последните две срещи на тима с Лудогорец и Локо (Пловдив).

Медицинската комисия при БФС установи, че с позитивен резултат за Covid-19 са 11 професионални футболисти с трудови контракти

Преди няколко дни " алените " започнаха нова стъпка, назначавайки на 8-часов ден в клуба и психоложката Лилия Стефанова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР