Сержиньо Дест започва да се представя все по-силно с екипа

...
Сержиньо Дест започва да се представя все по-силно с екипа
Коментари Харесай

Клубове от Италия и Франция в битка за играч на Барселона

Сержиньо Дест стартира да се показва все по-силно с екипа на Барселона. Това се вижда изключително в последните седмици. През уикенда при триумфа против Валенсия, Дест още веднъж бе на терена и получи голям брой похвали от наставника на каталунците - Шави.

Интересът към 21-годишния американски национал обаче пораства и редица клубове се ослушват за обстановката към футболиста. Един от най-големите почитатели на младежа е треньорът на Рома Жозе Моуриньо, който доста би се радвал да притегли десния бранител на „ Олимпико “ през лятото.

От френския Монако също следят развиването на нещата. Ако Сержиньо обаче продължи с положителните си изяви за Барса е мъчно да се повярва, че Шави ще го пусне да си тръгне толкоз елементарно след края на сезона.

За Барселона следва решителен дуел в четвъртък вечер, като отборът ще гостува на Наполи в среща от елиминациите на шампионата Лига Европа. Първият мач сред двата състава в Испания приключи 1:1, а реваншът на „ Диего Армандо Марадона “ се чака с голямо неспокойствие.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР