Серийният убиец в Кипър Никос Метаксас е написал 10 страници

...
Серийният убиец в Кипър Никос Метаксас е написал 10 страници
Коментари Харесай

Смразяващи разкрития за Звяра от Кипър! Убивал и деца

Серийният палач в Кипър Никос Метаксас е написал 10 страници със признания за тежките закононарушения. Сред неговите жертви могат да се окажат и три българки.

Офицерът от армията бил извънредно ерудиран и просветен, невисок профил, грижил се доста за фамилията си. Разделен е със брачната половинка си. Метаксас е бил добър фотограф – със лични изложения и участия в телевизионни излъчвания, оповестява Нова телевизия.



Запознавал се е с жертвите си в обществените мрежи под псевдонима Орестис. Всички те са били чужденки, работещи в Кипър, множеството от Азия, само че имало и от Балканите – Румъния и България.

Сред евентуалните негови жертви са три българки, изчезнали в разнообразни интервали. Това са Ангелина Илиева – на 24 години, изчезнала на 30 юни 2012 година, Виолета Шекер, на 25 години, изчезнала на 31 октомври 2008 година и Мариета Вертер, на 28 години. Първите две са живеели в Никозия, а Мариета е работила на круизен транспортен съд.

Психолозите считат, че закононарушенията са предизвикани от тежка контузия в детството му. Родителите му се развеждат преди 12 години, а той остава да живее с татко си. Майка му е от Стара Загора.

Пред съда офицерът от армията описа, че е умъртвил пет дами и две дребни момченца.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР