Серийният ренегат, пословичният неблагодарник, анаболният самохвалко Руди Гела нарекъл Кирил

...
Серийният ренегат, пословичният неблагодарник, анаболният самохвалко Руди Гела нарекъл Кирил
Коментари Харесай

Колтуклиева за Борисов: Не знам как прощава, всеки ден някой го ругае. Той оцелява. И управлява.

Серийният отстъпник, пословичният неблагодарник, анаболният самохвалец Руди Гела нарекъл Кирил Петков “шарлатанин ”.

Първо: това определение е на президента Радев, Радостин Василев плагиатства отново, за кой ли път?

Второ: в какъв брой часа и на коя дата Кирил Петков се трансформира от обичан лидер на положителните в ненавиждан сподвижник на неприятните? Ясно е от кой момент: от момента, в който е отказал на Радостин Василев да го предложи на Николай Денков за министър на спорта; в случай че не него, тъй като е обвинен по чл.143 от Наказателно-процесуален кодекс за “принуда ”и работата му като министър на спорта в кабинета “Петков ” се проверява от КПКОНПИ по повеля на прокуратурата, то най-малко - вярното му “момче за всичко ”, Кирил Веселински - но това пък щеше да провокира кански смях в две гилдии: медийната и спортната.

Руди Гела лудо истеризира, тъй като с яловия му план за партия нищо не се получава: той е ленив, свидлив, невротичен;  нахален е към хората под себе си; разглезен и угодничав е към хората над себе си; безреден е и не провокира доверие.

На пренаселения политически терен се появиха нови известни играчи - Иван Гешев и Иван Христанов, дали стават за голмайстори или дълго ще загряват на аварийна пейка - следва да забележим още на локалния избор. При всички положения, в случай че някой може да се намести някак, откъм гърба след тимовете от А група, това са те, а не фенът на чалга клубове и на държавна облага.

Днес приказвах по телефона с Делян Добрев - единственият народен представител от ГЕРБ, дал своя вот против кабинета “Денков-Габриел ” на 6 юни. Каза ми: някак “сглобката ” потегли, към този момент им върви без спънки, никаква опозиция, гледат да си уредят своите хора и да се окопаят във властта.

Deja vu. Българинът се трансформира в революционер-еднодневка, държавната работа му се услажда бързо, конформист е … щом му замирише на персонална полза, завчас не помни правила и обети.

Та, затова, държавното управление провокира рецензии, само че няма неодобрение. Нито пък митинги. Освен всичко друго, лятната горещина разтапя, като сладолед на слънце, порива към опозиция.

Репортерка от “Капитал ” споделила на народен представител от Демократична България, че чула в Народното събрание по какъв начин Кирил Петков се обажда на Делян Пеевски и го кани: ела в наш’та стая да обсъдиме нещо.

А за какво не?! Какво му е на Пеевски - чист е данъчно, чист е правосъдно, чист е парламентарно … какво да му е? Спецов на Асен от дълго време рече: безупречен към страната. Тогава за какво не подскочиха Слави, Тошко, Гела-Мела и тези всичките тути-фрути от “Плод зеленчука ” на митингите, които повече приличаха на “Бира-скара ”, само че нейсе … тъй като бяха станали съдружни сътрудници с харвардските тарикати. Сега се сетили, бе. Да, но Пеевски има фотография със Зеленски, дори две, а не те.

Кабинетът “Денков-Габриел ” беше основан поради Иван Гешев, по насила. Правителството беше замислено по различен метод и а-хааа-а да стане, когато Корнелия Нинова беше инструктирана по телефона от Съдебната палата и се отхвърли. Сега я е гняв. Ама доста. Обаче, нямаше къде да мърда. И против нея има формирано досъдебно произвеждане, разполагам с документ за това, ще го покажа през есента, като се върна в София.

Бойко Борисов обича да споделя: “Животът е събирач ”. И вѐрно по този начин става. Не знам по какъв начин и за какво прости, само че съумява. Въпреки, че всеки ден и всеки час някой го ругае, атакува, наскърбява, упреква … Той оцелява. И ръководи.

Вселенски проект.

Апропо, Слави, даже да пазят дома на Бойко Борисов в Банкя, обяснимо е -  водач е на най-голямата политическа партия. Ти за какво не попиташ, а твоите хора (някой ги назова през днешния ден “чираци ”) за какво не привикат  вътрешния министър Калин Стоянов да отговори: заради каква съдбовна причина служители на реда към момента пазят Любена - онази от порно-клиповете, която си призна, че брачният партньор ѝ Петьо Петров събирал мъже от Интернет, с цел да им прави тя фелацио, а той да я снима.

Впрочем, за първи път чух за Пепи Еврото от един следовател - В.Ц., който ми описа по какъв начин той го е притискал да повдигне обвиняване на Бойко Борисов, когато ГЕРБ беше в съпротива, след Костинбродската завера, докарала на власт кабинета “Орешарски ”.

Така, Слави, в случай че ще питаш - питай за всички. Репчиш се единствено на Бойко. И ти като Гешев - от първи приятелки до безпощадни врагове. Това до каква степен ще ви докара?

Доникъде.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР