Серийният кръшкач Благой Георгиев е слагал не веднъж и два

...
Серийният кръшкач Благой Георгиев е слагал не веднъж и два
Коментари Харесай

Джизъса кръшкал на Златка и с Мис България 2020

Серийният кръшкач Благой Георгиев е слагал не един път и два пъти рога на Златка Райкова. Докато бил със Златка, постоянно свалял разнообразни девойки по нощните заведения, като една от тях била точно Мис България 2020 Венцислава Тафкова. Двамата се срещнали в известен чалга клуб и Благо незабавно я налазил. Това настояват наши източници, осведомени от близко с връзките на проваленото семейство.



Тафкова отговаряла навръх неговите критерии за идеална жена – млада, под 25-годишна, известна и задоволително наивна, с цел да му се върже за бебе №5. В следствие Благо траял да упорства за срещи с миската, която през днешния ден можеше да бъде на мястото на забременената Поли Спасова, настояват осведомени, написа show.bg.

Подобен беше и казусът с моделката Биляна Евгениева, която Георгиев намерено сваляше в столично заведение. Именно след въпросния флирт починалият Христо Сираков разтрогна годежа с Евгениева. Тогава набожният футболист към момента не беше със Златка Райкова, само че бързо откакто заживя с нея, стартира да гледа настрана.

Загадка остава единствено за какво Златка Райкова толкоз дълго си е затваряла очите за изневерите на Благо. И дали точно Венцислава Тафкова не е повода двамата да се разделят, откакто плеймейтката го хваща в крачка?
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР