Серийният изнасилвач от Кючук Париж е семеен и с деца.

...
Серийният изнасилвач от Кючук Париж е семеен и с деца.
Коментари Харесай

Изнасилвачът от Кючука е женен и има деца

Серийният изнасилвач от Кючук Париж е фамилен и с деца. Мъжът не е умопобъркан, няма душевен отклонения, само че има пристрастености към сходни насилствени дейности, заяви Блиц. Както Марица.бг към този момент заяви той има предишщна присъда от 4 години 3 месеца затвор за обезчестяване. ДНК експертиза удостовери самоличността му.

Тя удостовери, че пробите взети от двете жертви на 19 и 21 години в квартал " Кючук Париж " са идентични с генетичния материал на Владимир. Първата жертва бе 19-годишно момиче от Пловдив.

То е било изнасилено в колата си на 7 декември вечерта. Както Марица.бг към този момент писа, случаят е станал в региона на Бялата воденица.

Второто нахлуване стана преди две вечери. Около 21 часа на кръстовището на улиците " Поручик Въльо Стефанов " и " Асен Христофоров " е нападната 21-годишна жена.

Тя спряла пред блока на приятеля си, който се качил до жилището по персонална работа. Когато се върнал от клиото нямало и диря. Докато го нямало, обвиненият ненадейно отворил вратата на автомобила, заплашил с нож девойката и предиздвикал да свие в безлюдна улица. Там той я насилил. /Марица.бг
тагове изнасилвач кючюк париж дете
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР