Серията Redmi Note 13 наскоро беше пусната в Китай и

...
Серията Redmi Note 13 наскоро беше пусната в Китай и
Коментари Харесай

Международният вариант на Xiaomi Redmi Note 13 Pro ще бъде пуснат във версии с LTE и 5G

Серията Redmi Note 13 неотдавна беше пусната в Китай и линията постепенно, само че несъмнено пълзи към интернационален дебют. Вече има Redmi Note 13 Pro с поддръжка на 5G и чипсета Snapdragon 7s Gen 2, а в този момент научихме, че Xiaomi приготвя и друга версия на телефона, която е лимитирана до поддръжката на LTE-мрежите.

И двете устройства са сертифицирани от NBTC — телекомуникационен регулатор на Тайланд. В документът ясно се загатват „ Redmi Note 13 Pro “ и „ Redmi Note 13 Pro 5G “, което демонстрира два разнообразни телефона. Номерът на модела Xiaomi Redmi Note 13 Pro с поддръжка на LTE не беше виждан до момента, тъй че все още не сме сигурни какво да чакаме от него, с изключение на другия чипсет.

Note 13 Pro в Китай има 6,67-инчов OLED-дисплей с резолюция 1220p и периодичност на освежаване до 120 Hz. Основната камера на гърба е с резолюция 200 MP, а батерията е от 5100 mAh с поддръжка на 67 W зареждане. Доста добра композиция за смарт телефон от междинен клас, чиято начална цена не надвишава 200$ в Китай.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР