Серията Redmi Note 12 продължава да предлага ексклузивни функции за

...
Серията Redmi Note 12 продължава да предлага ексклузивни функции за
Коментари Харесай

Xiaomi представи серията Redmi Note 12 на специално събитие в Атина

Серията Redmi Note 12 продължава да предлага извънредни функционалности за флагмани на устройства от междинен клас, като предефинира фотографията и цялостното потребителско преживяване

На особено събитие в Атина през днешния ден Xiaomi разгласи дълго чаканото интернационално стартиране на своята Redmi Note 12 Series. Популярната линия включва четири вълнуващи устройства: Redmi Note 12 Pro+ 5G, Redmi Note 12 Pro 5G, Redmi Note 12 5G и Redmi Note 12, с цени, започващи от 399 лв..

Надграждайки триумфа на серията Redmi Note 11, Redmi Note 12 още веднъж дава забележителни усъвършенствания на функционалностите, които са най-важни за почитателите. Те включват по-добра система на камерата, живота на батерията, скоростта на зареждане и комфортния за потребителя дизайн, като всички те се оферират на изключителна цена.

С световното стартиране на Redmi Note 12 Series Xiaomi за следващ път показва уговорката си да направи функционалностите на смарт телефоните от висок клас налични за повече хора по света. Днес беше разгласен и Redmi Watch 3 – нов моден смарт часовник с ослепителен и явен екран, разнообразни спортни и здравни функционалности и точна многосистемна GPS връзка.

Достъпните флагмани

Водещият модел в серията Redmi Note 12 е Redmi Note 12 Pro+ 5G с мощната си система от три камери. Включвайки 200-мегапикселова съществена камера на флагманско равнище с OIS, ултраширокоъгълна камера и макрокамера, върховото устройство има за цел да предефинира фотографията за сегмента на смарт телефоните от по-висок междинен клас.

Redmi Note 12 Pro 5G също предлага ужасно фотографско преживяване, предлагайки огромен, мощен датчик IMX766 с OIS, ултраширока и макрокамера за впечатляващи фотоси даже при слаба осветеност. С мощните софтуерни логаритми с изкуствен интелект, нарасналата скорост на обработка на изображенията и други потребни ултимативни функционалности в допълнение допълват цялостното преживяване от потреблението на камерата.

Както Redmi Note 12 Pro+ 5G, по този начин и Redmi Note 12 Pro 5G ще зарадват потребителите със своите удивително ярки и живи 120Hz Flow AMOLED екрани, които поддържат Dolby Vision и Dolby Atmos. Заедно с гъвкавите им P-OLED материали, които разрешават по-тънки рамки, двете устройства разрешават великолепно и поглъщащо образно преживяване.

И двата смарт телефона се доставят със скорости на зареждане на флагманско равнище, със 120W HyperCharge на Redmi Note 12 Pro+ 5G и 67W бързо зареждане на Redmi Note 12 Pro 5G, както и с 5000mAh дълготрайна батерия за продължителна ежедневна приложимост даже при интензивно ползване на наличие. Плавната и надеждна 5G продуктивност е обезпечена с високопроизводителния чипсет MediaTek Dimensity 1080.

Цената на Redmi Note 12 Pro 5G – от 699 лв.

Достъпна продуктивност

Всеки член на серията надминава упованията оттатък своя ценови сегмент. Redmi Note 12 Pro 5G и Redmi Note 12 оферират впечатляваща продуктивност и усъвършенствано развлечение. Разполагайки със супер плавни 120Hz AMOLED екрани, потребителите получават зашеметяващо качество на картината с точни цветове. Задвижвани от най-новите мобилни платформи, надлежно Snapdragon 4 Gen 1 и Snapdragon 685, интервенциите са гладки и безпроблемни, което разрешава лесна многозадачна работа с нараснала енергийна успеваемост.

Redmi Note 12 5G е ориентиран към клиентите, които желаят да изпитат всички преимущества на 5G модел на налична цена. Както Redmi Note 12 5G, по този начин и Redmi Note 12 разполагат с 33W бързо зареждане и 5000mAh (тип) батерия с дълъг живот, което значи, че потребителите могат да употребяват повече приложения и да вършат повече фотоси, без да се тормозят за батерията.

Като прибавим към това солидната тройна камера с изкуствен интелект, зашеметяващата функционалност „ Нощен режим “, както и голям брой потребни занимателни функционалности и филтри, двете устройства дават мощта на камерата, която в миналото беше непокътната за флагманските телефони, в ръцете на повече консуматори на налични цени.

Цената на Redmi Note 12 5G стартира от 529 лева, а на Redmi Note 12 – от 329 лева

 Представен бе и часовника Redmi Watch 3

С кристално явен 1,75-инчов AMOLED екран Redmi Watch 3 е планиран по този начин, че да обезпечава четливост при ярка слънчева светлина. Рамката на това устройство е направена с високогланцово железно покритие по технологията NCVM, което обезпечава първокачествен външен тип и чувство в две типичен цветови варианти: Черен и слонова кост. Освен това са налични две специфични издания каишки и над 200 вградени циферблата, с цел да задоволят самостоятелния ви фешън усет и отношение.

Оборудван с вграден GPS и 5ATM водоустойчивост, той поддържа пет съществени системи за сателитно позициониране и 121 спортни режима, в това число шест автоматизирано разпознати спортни режима, дружно с функционалности за мониторинг на кислорода в кръвта, сърдечния темп, съня и други функционалности за наблюдаване на здравето. С благонадежден живот на батерията до 12 дни при типична приложимост, Redmi Watch 3 подсигурява постоянна и ефикасна работа. За да бъде още по-привлекателен, той разполага с HD високоговорител и шумопотискащ микрофон за гладки и ясни телефонни диалози посредством Bluetooth.

Redmi Watch 3 ще бъде разполагаем в 199 лева посредством формалните канали на Xiaomi.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР